Mi a CeSYS ?

CeSYS – intelligens rendszer az utazásközvetítőknek

A CeSYS egy intelligens rendszer az utazási irodák kínálatának províziós értékesítéséhez.

Alapérvünk az utazási irodák termékeinek az automatikus adatgyűjtése, melyeket rendszeresen frissítünk és szétosztunk a províziós értékesítőknek a weboldalaikon (B2C), vagy a CeSYS keresőn (B2B) keresztül.

Évek fejlesztése folyamán több szlovák és cseh utazásközvetítővel való együttműködés inspirált bennünket. Egy egyszerű adatgyűjtő és feldolgozó rendszerből, egy árban megközelíthető utazási rendszerré fejlődött, mely az internetes províziós értékesítést és annak kezelését teszi lehetővé.

Mi minden található a CeSYS-ben (többekközt):

  • Több magyar utazási iroda kínálata
  • A szezonban naponta több százezer időpont található a legkedveltebb üdülési desztinációkba
  • Az utazások részletes leírásai és aktuális árai, melyben áttekinthető a múltban történő árváltozás.
  • A kiválasztott szállás ábrázolása a googlemaps.com-on
  • Német és osztrák utazási irodák online termékei (Kizárólag az Expecta utazási irodától)
  • CeSYS kereső a províziós értékesítés eszközeinek sorával rendelkezi, mint például a szórólapok nyomtatása a kirakatba, utazások kínálatának létrehozása az ügyfeleknek, melyben az e-mailok küldése is beleérthető.
  • A hotline támogatás, rendszeres képzés, ingyenes betanítás egyenesen önöknél nálunk természetes az egyéb benefitek mellett.

... minden egy weboldalba van csomagolva, mely profi tervezésének és adatkezelési rendszerének köszönhetően az egész CeSYS-t egyszerűen használható. Egyedül tudja kezelni, kezelési költségek fizetése nélkül. Több információra van szüksége? Elég felhívni a +36 70 596 3210 számot, ha az emailos kommunikációt részesíti előnyben akkor a info@utazasirendszer.hu e-mailon vagyunk elérhetőek.