Kinek ajánljuk a CeSYS-t?

A CeSYS-t minden utazásközvetítőnek ajánljuk, aki az utazások províziós értékesítésével foglalkozik.

Ha egy egyszerű és felhasználók százaival hitelesített rendszert keres a vállalkozása számára, akkor jó helyen van. Pár információt szeretnénk hozzáadni , melyekről meg vagyunk győződve, hogy segítenék önöket a döntésben, hogy kipróbálják a CeSYS-t.

Próbálja ki a CeSYS-t

Szeretné először nyugodtan kipróbálni a CeSYS-t?
Szívesen és kötelezettségektől mentesen elküldjük a teljes funkciókkal rendelkező DEMO CeSYS Profi verziót. Semmit nem kell telepíteni, minden működik a böngészőn keresztül
Szeretném kipróbálni

Szeretné ha bemutatnánk Önnek a CeSYS-t az irodájában?
Szívesen és díjmentesen elmegyünk önökhöz, ahol mindent bemutatunk és elmagyarázunk.
Szeretném kipróbálni

 

A CeSYS nem csak egy „internetes rendszer“

A CeSYS megvásárlásával nem csak egy rendszert kap, amely segíti az utazások internetes értékesítésében és kezelésében, hanem a lehetőséget is a további fejlesztésében. A CeSYS-t szakemberek követelményei szerint fejlesztjük, akikkel minden nap együtt dolgozunk, és igyekszünk minden ötletet, mely megkönnyebbítené a felhasználók munkáját díjmentesen megvalósítani.

A CeSYS nem egy „zárt társaság“

2006-tól, mikor befejeztük a CeSYS első verzióját, sok ismeretségre tettünk szert, mint az utazási irodákban, nagy szervezetekben, jelentős társaságokban, vagy az egyszerű, érdekes emberek körében, melyek az idegen forgalomban hosszú éveken keresztül tevékenykednek, és az ő ötleteik számunkra mérvadóak. Ha segítőkézre lesz szükségük valamilyen technikai kérdésben, tanácsot adunk kihez fordulhatnak.

A CeSYS nem egy „mellékterméke“ az utazásközvetítőknek

Csak a CeSYS fejlesztésére összpontosítunk, és nem akarunk utazási irodává, vagy utazásközvetítővé válni. Nem konkurálunk önnek, az ön üzleti stratégiája és ügyfelei nálunk biztonságban vannak.

A CeSYS nem "csapda a pénzének"

Annak a gondolatnak vagyunk a hívei, hogy egy havi eladott utazás fedje a CeSYS költségeit. Ennek megfelel a rendszer egész beállítása. Az elejétől fogva tudja, mennyibe kerül a rendszer, semmivel sem fizet többet. Nem számlázunk önnek semmilyen rejtett költségeket, ha például az oldalán szeretne megváltoztatni egy képet, bannert hozzáadni a weboldalra, vagy akár megváltoztatni az oldal egész tervezését.

Több informáciora lenne süksége?

Elég felhívni a +36 70 596 3210 számot. Jobban szereti az email komunikációt? Bármikor írjon info@utazasirendszer.hu.

Szeretné a CeSYS-t megrendelni?

Örömmel segítünt, vagy ingyenesen még a megrendelés előtt on-line bemutatjuk.